logo
Etusivu
Tuotteet ja palvelut
Yhteystiedot
  Tavarantoimittajat  
  Yhteydenottolomake  
Tavarantoimittajamme ja yhteystiedot


  Tarkett

Tarkett on yksi maailman suurimpia lattianpäällysteiden valmistajia. Konsernissa työskentelee noin 8600 henkilöä yli 50 maassa. Tuotteita valmistetaan 28 tehtaassa 10 eri maassa.

Kotisivut: www.tarkett.fi

  Upofloor

Upofloor Oy on osa suomalaista perheyritystä Karelia-Upofloor Oy:tä, joka työllistää n. 950 (12/2008) henkeä Suomessa ja ulkomailla. Karelia-Upofloor Oy tuottaa erilaisia parkettituotteita, Upofloor Oy puolestaan keskittyy itse valmistamiinsa muovisiin ja PVC-vapaisiin lattianpäällysteisiin sekä Upofloor-parkettiin; lisäksi tarjonta kattaa lattialaminaatit, keraamiset laatat, linoleumit, kostean tilan päällysteet, urheilupäällysteet sekä erilaiset erikoistuotteet.

Kotisivut: www.upofloor.fi

  Forbo Flooring

Forbo Flooring on osa maailmanlaajuista Forbo konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Panostamme asiakaspalveluun ja olemme sitoutuneet ympäristön kannalta vastuulliseen tuotantoon.

Tarjoamme laajan valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukas tuotevalikoimamme sisältää mm. linoleumi-, ja muovilattianpäällysteitä. Kaikissa mallistoissamme on laaja värivalikoima ja hyvät suunnittelumahdollisuudet.

Kotisivut: www.forbo-flooring.fi